Učešće u javnoj raspravi o zaštiti izvorišta vode za piće “Dadjevac“

1193

Građanima općine Breza, općinskim vijećnicima i izvršnim tijelima Općine, mjesnim zajednicama, javnim preduzećima, javnim ustanovama, privrednim subjektima, udruženjima građana,naučnim i stručnim organizacijama, kulturnim i javnim radnicima i svim drugim zainteresiranim licima sa područja Općine Breza, Služba za privredu, oglašava i upućuje javni poziv za učešće u javnoj raspravi o Nacrtu Odluke o zaštiti izvorišta vode za piće “Dadjevac“, Općina Breza

Zaključkom Općinskog vijeća Breza, broj: 01/1-02-1041/14 od 29.05.2014. godine utvrđen je Nacrt Odluke o zaštiti izvorišta vode za piće „Dadjevac“, Općina Breza. Po utvrđenom Nacrtu Odluke sprovest će se javna rasprava u periodu od 29.05. – 29.06.2014 godine.
Pozivaju se sve zainteresirane strane da uzmu učešća u javnoj raspravi i eventualne prijedloge i sugestije dostave pismeno, usmeno, direktno ili putem šalter sale ili putem e-mail stranice Općine u Službu za privredu.
Centralna Javna rasprava održat će se dana 30.06.2014. godine (ponedjeljak) u prostorijama Općine Breza – sala Općinskog vijeća sa početkom u 14:00 sati.

Nacrt predmetne Odluke može se preuzeti na info – pultu šalter sale za pružanje usluga građanima, prostorijama Službe za privredu i na web stranici Općine Breza www.opcinabreza.com.

Nacrt Odluke

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu Breza-x.com krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaj biće uklonjen ili ispravljen odmah po eventualnom ustanovljenju istinosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu brezax2012@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal Breza-x.com nema obavezu postupiti po istim.