Učešće u javnoj raspravi o Nacrtu odluke o radnom vremenu u određenim djelatnostima

1169

Građanima Općine Breza, općinskim vijećnicima i izvršnim tijelima Općine, mjesnim zajednicama, javnim preduzećima, javnim ustanovama, privrednim subjektima, udruženjima građana, naučnim i stručnim organizacijama, kulturnim i javnim radnicima i svim drugim zainteresiranim licima sa područja Općine breza, Služba za privredu, oglašava i upućuje Javni poziv za učešće u javnoj raspravi o Nacrtu odlike o radnom vremenu u određenim djelatnostima na području Općine Breza.

Zaključkom općinskog vijeća Breza, utvrđen je Nacrt Odluke o radnom vremenu u određenim djelatnostima na području Općine Breza. Po utvrđenom Nacrtu Odluke sprovest će se javna rasprava u periodu od 31. januara 2014. godine do 28. februara 2014. godine.

Pozivaju se sve zainteresirane strane da uzmu učešća u javnoj raspravi i eventualne prijedloge i sugestije dostave pismeno, usmeno, direktno ili putem šalter sale ili putem e- mail stranice Općine u Službu za privredu.

Centralna javna rasprava održat će se 28. februara 2014. godine (petak) u prostorijama Općine Breza – sala općinskog vijeća sa početkom u 14:00 sati.

Nacrt predmetne Odluke može se preuzeti na info – pultu šalter sale za pružanje usluga građanima, prostorijama Službe za privredu i na web stranici Općine Breza www.opcinabreza.com.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu Breza-x.com krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaj biće uklonjen ili ispravljen odmah po eventualnom ustanovljenju istinosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu brezax2012@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal Breza-x.com nema obavezu postupiti po istim.