Servisne informacije iz JP „KOMUNALNO„ d.o.o. Breza na dan 25.07.2014. godine

1139

Tokom jučerašnjeg dana vodosnabdijevanje na području Općine Breza je uredno. Uredno vodosnabdijevanje na cijeloj Općini se očekuje i tokom današnjeg dana, većih kvarova na linijama vodovoda nema.

Na svim našim izvorištima “Laz”, “Ramina pumpa”, “Izbod”, “Mahmutović Rijeka” i “Milkino vrelo” vode ima dovoljno, ali tokom jučerašnjeg dana uočeno je povećanje potrošnje vode, zato ponovo apelujemo na sve korisnike da što racionalnije koriste istu, da bi do i za vrijeme praznika vodosnabdijevanje bilo uredno na području cijele Općine, što nam je svima u cilju i interesu.

Voda je čista, higijenski i zdravstveno ispravna, dezinfekcija (hlorisanje) uredno na svim izvorištima.

Prikupljanje i odvoz kućnog otpada jučer je bio, a bit će i danas po ustaljenom redu i rasporedu. Raspored odvoza kućnog otpada po naseljima: Centar grada, Koritnik, Bate i Župča. Čišćenje ulica će se obavljati u ul.ZAVNOBiH-a, ul. Alije Izetbegovića, ul.Salke Bešlagića, ul.Bogumilska, i pijačni prostor.

Zahvaljujemo na razumijevanju i saradnji.

S poštovanjem!

JP “KOMUNALNO“ d.o.o. BREZA

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu Breza-x.com krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaj biće uklonjen ili ispravljen odmah po eventualnom ustanovljenju istinosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu brezax2012@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal Breza-x.com nema obavezu postupiti po istim.