Servisne informacije iz JP „KOMUNALNO„ d.o.o. Breza na dan 20.06.2014. godine

1154

Radovi na uspostavljanju urednog vodosnadbjevanja mještana naselja Koritnik po određivanju trase za polaganje novog cjevovoda i nabavka materijala od strane RMU BREZA počeli su i  praktično od strane JP “ KOMUNALNO “ d.o.o. BREZA. U izuzetno teškim uslovima za rad, na teškoj konfiguraciji terena, premoštavanje prelaza preko puteva sa provlačenjem transportnog voda kroz zaštitne cijevi u kanalu, kiša, blato znatno su uticali na radove. Otvaranjem karakterističnih mjesta za priključenje obzirom na starost bivšeg vodovoda došlo je do manjih zastoja u radu, čemu je uzrokovala i kiša u prijepodnevnim staima. Bez obzira na sve problem koji su evidentirani, realno je očekivati, uz uslov povoljnih vremenskih prilika da se danas u poslijepodnevnim satima uspostavi uredno vodosnadbjevanje naših sugrađana u naselju Koritnik.

Kada je u pitanju vodosnadbjevanje u ostalom dijelu općine Breza, uredno, voda higijenski i zdravstveno ispravna sa preporukom mještanima naselja “ Izbod “ da zbog karaktera izvorišta i povečane mutnoće, uzrokovane stalnim padavinama vodu prije upotrebe prokuhavaju.

Prikupljanje i odvoz kućnog otpada se stabilizacijom vremena takođe uvodi u redovan ritam i raspored, kao i održavanje javnih i zelenih gradskih površina.

Čišćenje grada i gradskih ulica uredno, te vjerujemo da Vi, naši sugrađani u segment čistoće grada nemate primjedbi. Ako i mate sve dobronamjerne primjedbe i dalje nam možete uputiti na naš facebook profil. Mi nudimo otvorenost prema svima, proteklo vrijeme od otvaranja facebook profila pokazalo je da i Vi želite saradnju sa nama, te se nadamo da će se i ona u budućnosti održavati i povečati na obostrano zadovoljstvo.

Zahvaljujemo na razumijevanju i saradnji.

S poštovanjem!

JP “ KOMUNALNO “ d.o.o. BREZA

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu Breza-x.com krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaj biće uklonjen ili ispravljen odmah po eventualnom ustanovljenju istinosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu brezax2012@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal Breza-x.com nema obavezu postupiti po istim.