Servisne informacije iz JP „KOMUNALNO„ d.o.o. Breza na dan 03.07.2014. godine

1009

Naše jučerašnje servisne informacije, naišle su na pohvale u pogledu prognoze vremena, pogotovo kod brezanske mladosti, željne Sunca i užitka na našem “moru”, bazenu u sklopu SRC”ADA”. Imalo se i u čemu uživati, vrijeme sunčano, bez velike vlažnosti u zraku, a takvo vrijeme će biti i danas, sunčano samo sa par stepeni nižom temperaturom, ali bez negativnih uticaja na lijep užitak tokom dana.

Zaposlenici JP ”KOMUNALNO” d.o.o. Breza u pogonu po redu i rasporedu obavljanja djelatnosti preduzeća. Vode ima dovoljno, trenutno, čuvajte vodu, koristite je racionalno za osnovne životne potrebe, Sunce će je vrlo brzo vratiti tamo odakle ćemo moliti za njen povratak.

Voda na teritoriji Općine Breza je čista, higijenski i zdravstveno ispravna za svakodnevnu upotrebu i za sve životne potrebe.

Dezinfekcija(hlorisanje) vode na svim izvorištima uredno. Po redu vožnje, po sedmičnom rasporedu odvoza kućnog otpada išli smo tokom jučerašnjeg dana, tako će biti i danas obzirom da nema kvarova na raspoloživoj mehanizaciji. Čišćenje grada, uređenje gradskih javnih i zelenih površina uredno po planu i programu Općinskog Vijeća.

Akcija distribucije tehničkih računa za mjesec juni koja je u toku sa pismenim opomenama za isključenje sa vodosnadbijevanja svih korisnika naših usluga sa dugom većim od 100,00KM, pruža Vam mogućnost da se pozivu odazovete, dođete u upravu preduzeća, regulišete svoj status, pomognete sebi za miran san, a nama otvorite put za normalno funkcionisanje i opstojnost preduzeća.

Vrijeme je da i mi zaposlenici JP”KOMUNALNO”d.o.o. Breza pozovemo sve naše komšije iz Ilijaša, Visokog, Kaknja, Vareša pa i Sarajeva da dođu u ove tople dane koje najavljujemo u naš cvijetni, baš cvijetni grad, posjete naše “brezansko more”, uživajući u svemu onome što im naša Breza i njeni građani mogu pružiti.

U to ime DOBRO DOŠLI!

Zahvaljujemo na razumijevanju i saradnji.

S poštovanjem!

JP “ KOMUNALNO “ d.o.o. BREZA

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu Breza-x.com krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaj biće uklonjen ili ispravljen odmah po eventualnom ustanovljenju istinosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu brezax2012@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal Breza-x.com nema obavezu postupiti po istim.