Javni oglas Općine Breza

2387

Služba za prostorno uređenje, zaštitu okolice, geodetske i imovinsko-pravne poslove Općine Breza, po ovlaštenju Općinskog načelnika, na osnovu člana 133. stav 6. Zakona o prostornom uređenju i građenju („Službene novine Zeničko-dobojskog kantona“, broj: 1/14), o b j a v l j u j e

J A V N I   O G L A S

STRUČNIM LICIMA ZA UČEŠĆE U RADU KOMISIJA ZA OBAVLJANJE TEHNIČKIH PREGLEDA IZGRAĐENIH GRAĐEVINA NA PODRUČJU OPĆINE BREZA

POZIVAJU SE zainteresovana lica za dostavljanje prijava za izbor stručnih lica za rad u komisijama za tehnički pregled izgrađenih građevina na području općine Breza.

Učešće u radu komisija mogu ostvariti lica slijedećih zanimanja:
– diplomirani inžinjeri arhitekture
– diplomirani inžinjeri građevinarstva
– diplomirani inžinjeri elektrotehnike
– diplomirani inžinjeri mašinstva
– diplomirani inžinjeri zaštite od požara i eksplozije
– diplomirani inžinjeri zaštite na radu
– diplomirani inžinjeri sanitarne zaštite
– diplomirani inžinjeri geodezije
– diplomirani inžinjeri saobraćaja

Pored uslova iz prethodnog stava učesnici moraju ispunjavati slijedeće uslove:
– radno iskustvo u trajanju od najmanje 5 (pet) godina u struci
– položen stručni ispit

Uz prijavu na javni poziv učesnici su dužni položiti slijedeću dokumentaciju:
– ovjerenu fotokopiju diplome
– ovjerenu fotokopiju uvjerenja o položenom stručnom ispitu
– uvjerenje o radnom iskustvu u struci

Prijave sa potrebnom dokumentacijom, podnose se Općini Breza, Službi za prostorno uređenje, zaštitu okolice, geodetske i imovinsko-pravne poslove, ulica Bogumilskla br.1., predajom u Centru za pružanje usluga građanima – šalter sala Općine ili putem pošte na datu adresu.

Rok za podnošenje prijava je 15 (petnaest) dana od dana objavljivanja Javnog oglasa.

Neblagovremene i nepotpune prijave neće biti uzete u razmatranje.

Po proteku roka za podnošenje prijava, služba će izvršiti provjeru podnesenih prijava u pogledu ispunjavanja navedenih uslova i sačiniti listu kvalifikovanih stručnjaka za rad u komisijama za tehnički pregled izgrađenih građevina na području općine Breza.

Sve informacije u vezi Javnog oglasa mogu se dobiti u Službi za prostorno uređenje, zaštitu okolice, geodetske i imovinsko-pravne poslove Općine Breza, na telefon broj: 032-786-052, od 08-16,00 sati.

Pomoćnik načelnika
Smajila Omerhodžić, dipl.ing.građ. s.r.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu Breza-x.com krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaj biće uklonjen ili ispravljen odmah po eventualnom ustanovljenju istinosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu brezax2012@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal Breza-x.com nema obavezu postupiti po istim.