Javna rasprava – Revizija sa izmjenama i dopuna urbanističkog plana

1191

Na osnovu člana 115. Stav 3. Statuta Općine Breza („Službeni glasnik Općine Breza“, broj 8/09-Prečišćeni tekst), prilikom razmatranja Nacrta Odluke o provođenju revizije sa izmjenama i dopunama urbanističkog plana grada Breza sa prigradskim naseljima, Općinsko vijeće Breza na sjednici održanoj dana 28.05.2015. godine donijelo je zaključak o provođenju:

Javna rasprava – Revizija sa izmjenama i dopuna urbanističkog plana grada Breza sa prigradskim naseljima

Glavna javna rasprava će se održati 22.06.2015. godine u sali Općinskog vijeća u Brezi sa početkom u 1700 sati.

Dokumenti „Nacrta Odluke o provođenju revizije sa izmjenama i dopunama urbanističkog plana grada Breza sa prigradskim naseljima“ mogu se pogledati na web stranici Općine Breza www.opcinabreza.com i u Centru za pružanje usluge građanima općine Breza, svakim danom od 730 do 1600 sati.

Svoje primjedbe i sugestije građani mogu davati do 28.06.2015.godine putem telefona, upisom u knjigu na anketnom pultu u Centru za usluge građanima, putem pošte i na e-mail: urbanizam@breza.gov.ba

Dodatne informacije se mogu dobiti u Službi za prostorno uređenje, zaštitu okolice, geodetske i imovinsko-pravne poslove i putem telefona 387 32 786-044

Odluka – revizija urbanistčkog plana – preuzeti

Postojeće stanje – preuzeti

Osnovna koncepcija razvoja – preuzeti

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu Breza-x.com krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaj biće uklonjen ili ispravljen odmah po eventualnom ustanovljenju istinosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu brezax2012@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal Breza-x.com nema obavezu postupiti po istim.