Javna rasprava o Nacrtu Regulacionog plana „Haldija“

1346

Na osnovu člana 115. Stav 3. Statuta Općine Breza („Službeni glasnik Općine Breza“, broj 8/09-Prečišćeni tekst), prilikom razmatranja Nacrta Regulacionog plana „HALDIJA“, Općinsko vijeće Breza na sjednici održanoj dana 30.06.2015. godine donijelo je zaključak o stavljanju na javni uvid i provođenje:

JAVNE RASPRAVE O NACRTU REGULACIONOG PLANA „HALDIJA“

Dokumenti „Nacrta Regulacionog plana „Haldija“, se mogu pogledati na web stranici Općine Breza www.opcinabreza.com i u Centru za pružanje usluge građanima općine Breza, svakim danom od 7:30 do 16:00 sati.

Glavna javna rasprava će se održati 14.07.2015.godine u sali Općinskog vijeća u Brezi sa početkom u 16:15 sati.

Svoje primjedbe i sugestije građani mogu davati do 16.07.2015.godine putem telefona, upisom u knjigu na anketnom pultu u Centru za usluge građanima, putem pošte i na e-mail: urbanizam@breza.gov.ba

Dodatne informacije se mogu dobiti u Službi za prostorno uređenje, zaštitu okolice, geodetske i imovinsko-pravne poslove i putem telefona +387 32 786-044

04_Model_prostorne_organizacije_NACRT_03_MODEL_PROSTORNE_ORGANIZACIJE.pdf – preuzeti

04_Model_prostorne_organizacije_NACRT.dwg – preuzeti

Odluka_o_provodjenju_NACRT.pdf – preuzeti

TEKSTUALNO_OBRAZLOZENJE_NACRT.pdf – preuzeti

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu Breza-x.com krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaj biće uklonjen ili ispravljen odmah po eventualnom ustanovljenju istinosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu brezax2012@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal Breza-x.com nema obavezu postupiti po istim.