Foto konkurs – Životni stil bez alkohola

1517

Fotografišete se sa ekipom kako se ludo zabavljate, kako uživate u nekim sportovima ili ste uhvatili neki savršeni letnji momenat, a pri čemu se promovišu zdravi načini života i životni stil bez alkohola i osvojite vredne nagrade.

Centar za omladinski rad iz Srbije i Centar za edukaciju mladih iz Bosne i Hercegovine raspisuju foto konkurs za najbolju fotografiju na temu luda letnja zabava – životni stil bez alkohola!

Fotografišete se sa ekipom kako se ludo zabavljate, kako uživate u nekim sportovima ili ste uhvatili neki savršeni letnji momenat, a pri čemu se promovišu zdravi načini života i životni stil bez alkohola i osvojite vredne nagrade.

Nagrade

Uslovi konkrusa su:
– učesnici konkursa su sve mlade osobe od 15-30 godina koji žive na području Srbije i Bosne i Hercegovine;
– fotografije treba da promovišu zabavu i zdrave stilove života mladih i ne mogu da sadrže bilo kakve reklame alkohola (npr. brendirani suncobrani i sl. promotivni materijal, uključujući i sama alkoholna pića);
– fotografije treba da budu u rezoluciji 3264 x 1836 (16:9) i jedan učesnik može da pošalje samo jednu fotografiju:
– učesnici konkursa daju saglasnost da se fotografije koriste za kampanju Centra za omladinski rad i Centra za edukaciju mladih; „Lažna sloboda – životni stil bez alkohola“, a uz fotografiju je potrebno ispuniti i poslati obrazac koji se nalazi u prilogu;

sp-vesele-letnje-fotografijeFotografije slati na mejl adresu: fotokonkurs2015@mail.com  najkasnije do 1. jula 2015. sa naznakom: „Luda letnja zabava“.

Odabir fotografija vršiće prekogranična komisija koja će odabrati  fotografiju za 1. mesto, kao i 20 najboljih fotografija koje će biti  vidljive na Fejsbuk stranicama Centra za omladinski rad i Centra za  edukaciju mladih gde će publika moći da glasa. Fotografije koje  budu imale najveći broj lajkova, osvajaju nagrade za 2. i 3. mesto.  Ukoliko se otkrije kupovina glasova, kandidat/kinja će automatski biti  diskvalifikovan/a iz konkursa.

Konkurs se realizuje u okviru projekta „Lažna sloboda – životni stil bez alkohola“ koji sprovodi Centar za omladinski rad iz Srbije i Centar za edukaciju mladih iz Bosne i Hercegovine. Projekat je finansiran od strane IOGT-NTO i Ministarstva omladine i sporta R. Srbije.  Fotografije će se koristiti u okviru kampanje za  promociju zdravih stilovih života među mladima i rušenju mitova o uticaju alkohola. Kampanja će se sprovoditi putem društvenih mreža. Na svakoj fotografiji biće naznačeno ime i prezime autora kao i grad i državu odakle dolazi.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu Breza-x.com krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaj biće uklonjen ili ispravljen odmah po eventualnom ustanovljenju istinosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu brezax2012@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal Breza-x.com nema obavezu postupiti po istim.