Danas je Perutnina Ptuj – BH posjetila MSŠ “Mehmedalija Mak Dizdar” Breza

928

Svjesni smo da učenici završavaju svoje srednje obrazovanje i da su mogućnosti za prvo radno iskustvo najteža stepenica koju će zakoračiti ka svojoj budućnosti u poslovnom svijetu. Perutnina Ptuj – BH upravo iz spomenutog razloga odlučila je ponuditi strukovnim odjeljenjima da njihovo prvo zaposlenje bude upravo u našoj kompaniji. Paket „Prvo radno iskustvo“ znači da nude Ugovor o radu sa svim pratećim zakonskim odredbama kojima podliježe ovaj ugovor u okviru kojeg je uključena obuka i edukacija a koja je neophodna za ove kadrove obzirom da se prvi puta susreću sa radnim okruženjem. Poslije provedene obuke nude stimulativna primanja, mogućnost napredovanja kao i mogućnost stalnog zaposlenja.

Maturanti koji su zainteresovani za prvo radno iskustvo prijavu mogu dostaviti lično u prostorije Perutnine Ptuj – BH na adresi Potkrajska b.b., 71370 Breza ili na mail info@perutnina.ba.

Prijave je potrebno poslati najkasnije do 31. maja 2022. godine. Prijava treba sadržavati osnovne informacije: Ime, prezime, adresa, završena škola- smijer i kontakt telefon.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu Breza-x.com krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaj biće uklonjen ili ispravljen odmah po eventualnom ustanovljenju istinosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu brezax2012@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal Breza-x.com nema obavezu postupiti po istim.