JU Centar za socijalni rad Breza: Donacija ogrijeva za 12 socijalno ugroženih porodica

557

U srijedu, 12. januara 2023. godine JU Centar za socijalni rad Breza završila je distribuciju ogrijeva za 12 porodica koje se nalaze na evidenciji Centra za socijalni rad Breza. Zahvaljujući izuzetnoj saradnji sa humanitarnom organizacijom International charity organization (ICO) iz U.A.E. 12 brezanskih porodica je dobilo donaciju od po 3 m2 ogrijevnog drveta koja su im dostavljena na njihove kućne adrese.

Kada se uzme u obzir sva poskupljenja kojima smo svakodnevno izloženi, a posebno poskupljenja energenata koja najjače pogode one koji su socijalno ugroženi, onda je jasno kolika je vrijednost ove donacije koja je došla u pravo vrijeme za naše korisnike.

Ovom prilikom se još jednom ispred JU Centar za socijalni rad Breza kao i u ime naših korisnika koji su dobili ovu donaciju zahvaljujemo ICO-u na ukupnoj dosadašnjoj saradnji“, kazali su iz Centra za socijalni rad Breza.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu Breza-x.com krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaj biće uklonjen ili ispravljen odmah po eventualnom ustanovljenju istinosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu brezax2012@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal Breza-x.com nema obavezu postupiti po istim.