VANREDNE SERVISNE INFORMACIJE IZ JP “ KOMUNALNO “ d.o.o. BREZA NA DAN 17.05.2014.GODINE

1341

Sagledavši tokom jučerašnjeg dana situaciju na transportnom vodu od izvorišta “ Mahmutovića rijeka “ do rezervoara JP “ KOMUNALNO “ d.o.o. BREZA je odmah tokom jučerašnjeg popodneva počelo sa dovoženjem vode u rezervoare kako bi se interventno obezbjedilo koliko-toliko uredno vodosnadbjevanje korisnika u naseljima Župča, Podgora i dijela naselja Kamenice – Prikodolica. Voda je dovožena tokom cijele noći bez prekida i voda je počela da dolazi do naših korisnika. Aktivnosti se nastavljaju, naše raspoloživo vozilo za dopremu vode na terenu je vidno, vidne su znači naše aktivnosti da se obazbjede makar i minimalne količine tečnosti koja život znači – VODA. Ovom prilikom ponovo molimo sve naše korisnike za razumjevanje i strpljenje, apelujemo na sve korisnike u navedenim naseljim da vodu koriste zaista racionalno, za zadovoljenje osnovnih životnih i higijenskih potreba. Takođe, apelujemo na sve mještane navedenih naselja koji u svom dvorištu imaju bunare da u ovako teškoj situaciji pomogne drug drugu, brat bratu, komšija komšiji. Kada tome dodamo i naše zalaganje, na kraju, zajedništvom ćemo prebroditi sve što nas je snašlo.
U ovom momentu raduje i činjenica da je počelo smirivanje stepena mutnoće, posebno na izvorištima “ Milkino vrelo “ i “ Ramina pumpa “, ali je ipak iz preventivnih razloga još uvijek potrebno vodu prokuhvati. Sve nove informacije o stanju na terenu i promjenama u vodosnadbjevnju u bilo koje doba dana i noći možete naći na našem Facebook profilu. Dok krizna situacija traje, budni smo zajedno sa Vama.
Zahvaljujemo na razumjevanju i saradnji.

JP “ KOMUNALNO “ d.o.o. BREZA

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu Breza-x.com krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaj biće uklonjen ili ispravljen odmah po eventualnom ustanovljenju istinosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu brezax2012@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal Breza-x.com nema obavezu postupiti po istim.