UG Šahovski klub “Preporod” Breza

1274

Na osnovu člana 15. Statuta Šahovskog kluba “Preporod” Breza sazivam redovnu godišnju izvještajnu i izbornu Skupštinu koja će se održati u petak 11. aprila 2014. godine sa početkom u 19:00 sati u prostorijama OŠ “Enver Čolaković” u Brezi.

Za Skupštinu se predlaže sljedeći dnevni red:

1. Otvaranje Skupštine i izbor radnih tijela Skupštine

a) radnog predsjedništva

b) zapisničara

c) ovjerivača zapisnika

d) verifikacione komisije

2. Izvještaj za 2013. godinu

a) izvještaj o radu za 2013. godinu

b) finansijski izvještaj za 2013. godinu

3. Izbor rukovodstva kluba

a) Predsjednika Skupštine

b) Predsjednika kluba

c) Upravnog odbora kluba

d) Nadzornog odbora kluba

4. Ostala pitanja i prijedlozi

Pozivam i apeliram na sve članove Skupštine i simpatizere kluba da se odazovu pozivu te da svojim aktivnim učešćem doprinesu boljem radu Skupštine, i da svojim prijedlozima i idejama pomognu u kreiranju programskih aktivnosti kluba.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu Breza-x.com krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaj biće uklonjen ili ispravljen odmah po eventualnom ustanovljenju istinosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu brezax2012@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal Breza-x.com nema obavezu postupiti po istim.