Servisne informacije iz JP „KOMUNALNO„ d.o.o. Breza na dan 30.05.2014. godine

1165

Po prognozama ponovo se danas i za predstojeći vikend vračamo u malo hladnije vrijeme, oblačno, tmurno sa kišom. Tmurno vrijeme ipak ne utiće na raspoloženje zaposlenika JP “ KOMUNALNO “ d.o.o. BREZA, čak šta više i raduje nas kada ima kiše, što nam garantuje lakše i sigurnije obavljanje djelatnosti vodosnadbjevanja. Vodosnadbjevanje tokom jučerašnjeg dana na teritoriji općine bilo je uredno, bez kvarova i zastoja u distribuciji vode. Takvo vodosnadbjevanje očekuje se i danas, kao i tokom vikenda. Međutim, ukoliko dođe tokom vikenda do poremečaja oglasit ćemo se odmah informacijama na našem facebook profilu kako bi bili uz naše korisnike. Voda u naselju Izbod i njen kvalitet se popravlja, mutnoća opada, dezinfekcija se vrši normalno, ali ipak preporučujemo preventivno da se i dalje voda prije upotrebe prokuhava. Na ostalim izvorištima voda je zdravstveno i higijenski ispravna, dezinfekcija ( hlorisanje ) uredno.

Prikupljanje, odvoz i deponovanje otpada na deponiju Vareš uredno i po rasporedu. Ovim putem obavještavamo korisnike naših usluga odvoza otpada u naselju Podgora da će se odvoz otpada iz tog naselja od sada vršiti redovno i to srijedom.

I dalje na terenu su u kontejnerima i pored kontejnera prisutne velike količine trave i granja iz avlija i bašti. Još jednom molimo sve korisnike da travu deponuju na prikladno mjesto u svojim avlijama jer takav otpad mi nismo u obavezi da odvozimo kako bi isti sagnjio i bar smanjio svoju zapreminu.

Čišćenje grada i gradskih ulica, održavanje zelenih javnih površina uredno.

Zahvaljujemo na razumjevanju i saradnji.

S poštovanjem!                                                                        JP „ KOMUNALNO „ d.o.o. BREZA

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu Breza-x.com krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaj biće uklonjen ili ispravljen odmah po eventualnom ustanovljenju istinosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu brezax2012@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal Breza-x.com nema obavezu postupiti po istim.