Servisne informacije iz JP „KOMUNALNO„ d.o.o. Breza na dan 12.06.2014. godine

1279

Sinoć, LUDA NOĆ… ponovo kao u pjesmi, kiša, grad-led koji ni najstariji ne pamte u to vrijeme, ali priroda je priroda, čudna i nepredvidiva. Ipak, sve je to dobro, dobro za buduće vrijeme sa kišom u intervalima za uredno vodosnadbjevanje, posebno dobro u ovom vremenu kada je izuzetno povećana potrošnja od strane korisnika. Opet ponavljamo, radite, ali i maksimalno racionalno koristite vodu bez nepotrebnog rasipanja. Tokom jučerašnjeg dana iznenadno su se pojavila dva kvara, u Mahali i na Kamenicama, morali smo hitno intervenisati, te je u pojedinim dijelovima bilo prekinuto vodosnadbjevanje. Kvarovi su otklonjeni i sistem vodosnadbjevanja je u funkciji u punom intenzitetu i kapacitetu osim u naselju Koritnik. Voda je čista, zdravstveno i higijenski ispravna, dezinfekcija ( hlorisanje ) vode uredno na svim izvorištima. U cilju brze i kvalitetne distribucije vode za stanovnike naselja Koritnik JP “ KOMUNALNO “ d.o.o. BREZA od danas će vršiti raspodjelu vode na stajnim mjestima i to:

  1. Raskršće za greblje
  2. Raskršće za Bukovik
  3. Kuća Omerhodžić Almedina “ AME “

Sutra na sljedećim lokacijama:

  1. Ulaz iznad škole ( Muhići, Kulaglići )
  2. Kuća Hošića
  3. Ulaz prema Džafama
  4. Maljevići

Termini raspodjele vode su od 12:00 do 13:30 sati. Molimo sve korisnike da poštuju navedeni raspored i termine.

Prikupljanje i odvoz kućnog otpada i dalje se vrši u prije i poslijepodnevnoj smjeni, obzirom da kvar na vozilu još nije otklonjen.

Čišćenje grada, javnih i zelenih površina uredno, po planu i programu.

Zahvaljujemo na razumijevanju i saradnji.

 

S poštovanjem!

JP “ KOMUNALNO “ d.o.o. BREZA

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu Breza-x.com krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaj biće uklonjen ili ispravljen odmah po eventualnom ustanovljenju istinosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu brezax2012@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal Breza-x.com nema obavezu postupiti po istim.