Servisne informacije iz JP „KOMUNALNO„ d.o.o. Breza na dan 05.06.2014. godine

1213

Tokom današnjeg i sutrašnjeg dana očekuje nas sunčano i toplo vrijeme sa eventualnim mogučim pljuskovima u poslijepodnevnim satima. Tokom vikenda također toplo i sunčano. Sa dolaskom toplijeg vremena očekujemo i povečanu potrošnju vode. I pored poslova koje namjeravate obavljati u narednom periodu, apelujemo da vodu koristite racionalno i bez nepotrebnog rasipanja. Kvalitet vode je zadovoljavajući, voda je čista, higijenski i zdravstveno ispravna na svim izvorištima. Dezinfekcija vode (hlorisanje) uredno također na svim izvorištima, tako da je distribucija vode do korisnika na zadovoljavajućem nivou.

Prikupljanje i odvoz kućnog otpada odvija se po redoslijedu i rasporedu, s tim da će se danas odvoz vršiti u dvije smjene zbog kvara na jednom od kamiona.

Čišćenje gradskih ulica i održavanje gradskih javnih i zelenih površina odvija se neometano i bez posebnih problema, osobito u vrijeme dobrih vremenskih uslova.

Nastavak akcije oko isključenja korisnika koji ne plačaju naše usluge je počeo i svakim danom povečava se zamah u realizaciji akcije.

Još jednom napominjemo, a u isto vrijeme i apelujemo na sve one koji su neuredni u plačanju naših usluga da odmah dodju u naše prostorije kako bi izbjegli mogučnost da ostanu bez vodosnadbjevanja.

Na drugoj strani  veliki je broj ipak svjesnih i savjesnih korisnika koji izvršavaju i uredno plačaju naše usluge, pri čemu bi posebno, ne ponižavajući nikoga od urednih korisnika, trebalo izdvojiti urednost u izvršavanju obaveza plačanja od strane penzionera. Ovim putem se i javno zahvaljujemo svim urednim korisnicima u plačanju naših usluga čime olakšavaju naš rad i našu opstrojnost.

 

Zahvaljujemo na razumjevanju i saradnji.

 

S poštovanjem!

JP „ KOMUNALNO „ d.o.o. BREZA

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu Breza-x.com krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaj biće uklonjen ili ispravljen odmah po eventualnom ustanovljenju istinosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu brezax2012@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal Breza-x.com nema obavezu postupiti po istim.