Poziv za javnu raspravu

1194

Građanima Općine Breza, općinskim vijećnicima i izvršnim tijelima Općine, mjesnim zajednicama, javnim preduzečima, javnim ustanovama, privrednim subjektima, udruženjima građana, naučnim i stručnim organizacijama, kulturnim i javnim radnicima i svim drugim zainteresiranim licima sa područja Općine Breza, Služba za privredu, upućuje

JAVNI POZIV

Za učešće u javnoj raspravi o Nacrtu Odluke o uslovima, držanju i načinu postupanja sa kućnim ljubimcima i nezbrinutim životinjama

Zaključkom Općinskog vijeća Breza, broj: 01/1-02-2816/14 od 27. novembra 2014. godine utvrđen je Nacrt Odluke o uslovima, držanju i načinu postupanja sa kućnim ljubimcima i nezbrinutim životinjama. Po utvrđenom Nacrtu Odluke sprovest će se javna rasprava u periodu od 27. novembra do 27. decembra 2014. godine.

Pozivaju se sve zainteresirane strane da uzmu učešća u javnoj raspravi i eventualne prijedloge u sugestije dostave pismeno, usmeno, direktno ili putem šalter sale ili e-mail stranice Općine Breza u Službu za privredu.

Centralna Javna rasprava održat će se u četvrtak, 18. decembra 2014. godine u prostorijama Općine Breza – sala općinskog vijeća sa početkom u 14:00 sati.

Nacrt predmetne Odluke može se preuzeti na info – pultu šalter sale za pružanje usluga građanima, prostorijama Službe za privredu i na web stranici Općine Breza www.opcinabreza.com.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu Breza-x.com krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaj biće uklonjen ili ispravljen odmah po eventualnom ustanovljenju istinosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu brezax2012@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal Breza-x.com nema obavezu postupiti po istim.