Poziv na učešće na Sajmu zapošljavanja 2015 Zenica

1690

Sajam je namijenjen svim nezaposlenim osobama, studentima, maturantima, učenicima završnih razreda osnovnih i srednjih škola, ali i osobama koji žele promjeniti posao i graditi karijeru.

Poslodavcima je ovo prilika da iskažu svoje kadrovske potrebe, te jednostavno i brzo pronađu kadar u velikom broju djelatnosti. Učešće na Sajmu prilika je svima koji traže posao da ostvare direktan kontakt sa poslodavcima. Stoga je preporuka da razmislite šta znate, želite i možete raditi, pripremite CV (biografiju) i prijave za posao, te iste prilikom obilaska štandova i razgovora ciljano predajete poslodavcima koji se bave djelatnošću za koju ste zainteresovani.

Služba za zapošljavanje će, također, biti prisutna sa svojim pultom i saradnicima koji su spremni da Vam odgovore na sva pitanja koja su u domenu naših usluga.

U sklopu Sajma održavat će se i različite radionice aktivnog traženja posla kojima možete prisustvovati.

Sve nezaposlene osobe treba da se jave svom savjetodavcu najkasnije do 01. aprila 2015. godine radi evidentiranja učešća i informisanja o svim detaljima vezanim za Sajam.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu Breza-x.com krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaj biće uklonjen ili ispravljen odmah po eventualnom ustanovljenju istinosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu brezax2012@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal Breza-x.com nema obavezu postupiti po istim.