Oglas za prijem u radni odnos – Kreditni službenik za područje rada: Visoko, Breza i Ilijaš – 1 izvršilac

968

Naziv pozicije: Kreditni službenik          Broj izvršilaca 1
Područje rada:
Visoko, Breza i Ilijaš

GLAVNE ODGOVORNOSTI: 
Promocija, izdavanje i kvalitet kreditnog portfolija usmjerenog za individualno komercijalno mikrokreditiranje osoba koje žele da pokrenu ili prošire biznis, čiji su biznisi održivi, ili koji žele da poboljšaju uslove i kvalitet života. Pružanje usluga Partner-a na terenu, neposrednim kontaktom sa potencijalnim korisnicima mikrokredita, kao i putem poslovnih partnera sa kojima zaključuje ugovor o poslovnoj saradnji (zadruge, udruženja, proizvođači, privredni subjekti).

USLOVI ZA PRIJAVU: 

 • BiH državljanstvo,
 • Srednja stručna sprema (SSS) ili VSS (ECTS 180 bodova) iz oblasti ekonomije, marketinga ili društvenih nauka,
 • Vozačka dozvola B kategorije i dobro vozačko iskustvo,
 • Poznavanje MS office paketa,
 • Da kandidat živi na području rada za koje se prijavljuje,
 • Da kandidat poznaje veći broj domaćinstava i ekonomske prilike na navedenom području rada
 • Organizacijske, prezentacijske, komunikacijske i pregovaračke sposobnosti, izražena kreativnost, fleksibilnost, visoka motivisanost, sposobnost rada u timu, spremnost na terenski rad, spremnost na kontinuiranu edukaciju.

Kandidati, osim uslova za prijavu, treba da ispunjavaju sljedeće uslove: 

 • Da su pouzdani i motivisani za radi,
 • Da su fleksibilni u smislu radnog vremena i mjesta rada,
 • Da su spremni da rade u timovima,
 • Da su spremni na naporan rad i putovanja,
 • Da su komunikativni, samostalni, te spremni na kontinuiran aktivni doprinos.

NUDIMO: 

 • Radni odnos na neodređeno vrijeme,
 • Probni rad u trajanju od 6 mjeseci,
 • Stimulacije za postignute rezultate,
 • Efikasnu tehničku i materijalnu podršku.

Ukoliko ste zainteresovani da se pridružite našem timu, dostavite svoju prijavu i CV na email adresu mkd@partnermkd.ba najkasnije do 29.07.2023. godine.

Neblagovremene i nekompletne prijave neće biti uzete u razmatranje. Na razgovor i testiranje bit će pozvani samo kandidati koji uđu u uži izbor. Dostavljanjem prijave kandidati daju saglasnost Partner mikrokreditnom društvu Tuzla da njihove lične podatke, navedene u prijavi, može obrađivati u svrhu provođenja postupka zapošljavanja i na osnovu tih podataka vršiti provjere ličnih karakteristika i profesionalnih referenci kod bivših poslodavaca, tražiti podatke iz službenih evidencija nadležnih državnih organa, te nakon okončanja postupka zapošljavanja ove podatke pohraniti u svojim službenim evidencijama na period od 6 mjeseci.

Za više informacija možete se javiti putem telefona 035 365 920.

Partner mikrokreditno društvo pruža usluge mikrokreditiranja u Bosni i Hercegovini. Društvo je osnovala 2023. godine „Partner mikrokreditna fondacija“ Tuzla, najveća mikrokreditna fondacija u Bosni i Hercegovini. 

Naša misija: „Običnom čovjeku i preduzetnicima na odgovoran način omogućavamo finansijsku inkluziju, kako bi mudrim zaduživanjem pretvorili svoje ideje u djela i gradili opšti društveni prosperitet. Na teritoriji cijele BiH pružamo kvalitetne proizvode vodeći računa o zaštiti životne sredine.“ 

Plasiranjem mikrokredita Društvo ispunjava i svoje socijalne ciljeve direktno utičući na zaposlenost i stvaranje novih radnih mjesta. Vrijednosti za koje se Društvo zalaže u radu sa korisnicima mikrokredita i radnicima su: timski rad, iskrenost, jednakost, odgovornost i učenje. 

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu Breza-x.com krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaj biće uklonjen ili ispravljen odmah po eventualnom ustanovljenju istinosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu brezax2012@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal Breza-x.com nema obavezu postupiti po istim.