Oglas za dodjelu novčane pomoći braniocima i članovima njihovih porodica

1269

Na osnovu člana 10. stav 2. Uredbe o pomoći u rješavanju stambenog pitanja branilaca i članova njihovih porodica („Službene novine Zeničko-dobojskog kantona” br. 4/14- u daljem tekstu Uredba) i tačke 12. Instrukcije za primjenu Uredbe o pomoći u rješavanju stambenog pitanja branilaca i članova njihovih porodica, broj:13/02-04-23-69267/15 od 26.03.2015.godine, Gradska/ Općinska služba za finansije, inspekcijske poslove i opću upravu objavljuje

Oglas za dodjelu novčane pomoći braniocima i članovima njihovih porodica u svrhu trajnog stambenog zbrinjavanja

I. Predmet oglasa
Ovim oglasom se obavještavaju branioci i članovi njihovih porodica sa prebivalištem na području općine Breza, kao i povratnici u Republiku Srpsku koji ostvaruju osnovna prava iz branilačko-invalidske zaštite u općini Breza i koji su na evidenciji nadležnog organa za vojne evidencije u općini Breza, o mogućnosti podnošenja zahtjeva za dodjelu jednokratnih bespovratnih novčanih sredstava u svrhu:

OGLAS – preuzeti
UREDBA – preuzeti
Zahtjev za dodjelu sredstava – preuzeti

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu Breza-x.com krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaj biće uklonjen ili ispravljen odmah po eventualnom ustanovljenju istinosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu brezax2012@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal Breza-x.com nema obavezu postupiti po istim.