Obavještenje BH Telecom-a

2091

Obavještavamo cijenjene korisnike da je BH Telecom dodatnim naporom obezbijedio tehničke uslove za pružanje širokopojasnih usluga korisnicima u Općini Breza, koji žive na području: Vardište. Koritnik, Bukovik i Opreč.

Iskoristite maksimalno akciju BH Telecom-a koja traje od 30. juna do 29. jula 2014. godine i postanite korisnik usluga BH Telecom-a za samo 1 (jedan) KM, bez plaćanja mjesečne naknade za prvi mjesec korištenja!

Za ovaj simboličan iznos postanite korisnik široke palete usluga BH Telecom-a:

* Moja TV – najbolja i najbogatija;

* ADSL internet paketi – pouzdani i sa nevjerovatnom brzinom;

* Kao i svih priključaka fiksne mreže.

Napominjemo, da je ova specijalna pogodnost namjenjena isključivo korisnicima sa područja: Vardište. Koritnik, Bukovik i Opreč.

Također, napominjemo da je za sve korisnike BH Telecom-a u toku Promotivno – prodajna akcija Multimedijalnih usluga koja traje od 18. juna do 16. augusta 2014. godine koja omogućava da postanete korisnik usluga Moja TV za samo 1 (jedan) KM i sa 50% popusta na cijenu mjesečne naknade za prva 3 (tri) mjeseca korištenja usluga!

Zahtjev možete podnijeti putem kontakt centra BH Telecom-a, pozivom na besplatan broj 1444 ili na najbliže prodajno mjesto – šalter Breza ili putem web portala.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu Breza-x.com krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaj biće uklonjen ili ispravljen odmah po eventualnom ustanovljenju istinosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu brezax2012@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal Breza-x.com nema obavezu postupiti po istim.