JAVNI POZIV ZA UČEŠĆE U JAVNOJ RASPRAVI

1481
Građanima Općine Breza, Općinskim vijećnicima i izvršnim tijelima Općine, mjesnim zajednicama, javnim preduzećima, javnim ustanovama, privrednim subjektima, udruženjima građana, naučnim i stručnim organizacijama, kulturnim i javnim radnicima i svim drugim zainteresiranim licima sa područja Općine Breza, Služba za privredu, finansije i opću upravu, oglašava i upućuje Javni poziv za učešće u javnoj raspravi o Nacrtu Odluke o usklađivanju Odluke o osnivanju mjesnih zajednica Općine Breza sa Zakonom o principima lokalne samouprave u FBiH i Statutom Općine Breza

Zaključkom Općinskog vijeća Breza, broj: 01/1-02-1571/13 od 30.05.2013. godine utvrđen je Nacrt Odluke o usklađivanju Odluke o osnivanju mjesnih zajednica Općine Breza sa Zakonom o principima lokalne samouprave u FBiH i Statutom Općine  Breza.  Po  utvrđenom  Nacrtu  Odluke  sprovest  će  se    javna  rasprava  u periodu od 30.05. – 30.06.2013. godine.

Pozivaju se sve zainteresirane strane da uzmu učešća u javnoj raspravi i eventualne prijedloge i sugestije dostave pismeno, usmeno direktno ili putem šalter sale ili putem e-mail stranice Općine u Službu za privredu, finansije i opću upravu.

Centralna Javna rasprava održat će se dana 01.07.2013. godine (ponedjeljak)
u prostorijama Općine Breza – sala općinskog vijeća sa početkom u 14:00 sati.

Nacrt predmetne Odluke može se preuzeti na info – pultu šalter sale za pružanje usluga građanima, prostorijama Službe za privredu, finansije i opću upravu i na web stranici Općine Breza  www.opcinabreza.com.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu Breza-x.com krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaj biće uklonjen ili ispravljen odmah po eventualnom ustanovljenju istinosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu brezax2012@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal Breza-x.com nema obavezu postupiti po istim.