Javni poziv za učešće u javnoj raspravi o izmjeni Zakona o šumama ZE-DO kantona

1085

Građanima općine Breza, općinskim vijećnicima i izvršnim tijelima Općine, mjesnim zajednicama, javnim preduzećima, javnim ustanovama, privrednim subjektima, udruženjima građana, naučnim i stručnim organizacijama i svim drugim  zainteresiranim licima sa područja Općine Breza, Služba za privredu, oglašava i upućuje

Javni poziv za učešće u javnoj raspravi o izmjeni Zakona o šumama ZE-DO kantona

Zaključkom Skupštine Zeničko-dobojskog kantona broj: 01-02-25289/14 od 25.12.2014. godine, prihvaćen je Nacrt Zakona o izmjeni Zakona o šumama Zeničko-dobojskog kantona. Ovim povodom Skupština je odlučila da se o Nacrtu Zakona otvori Javna rasprava u Gradu Zenici i općinama Zeničko-dobojskog kantona koja će trajati 30 dana. Organizatori Javne rasprave u općinama su Gradonačelnik, Općinski načelnici i Ministarstvo za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu Zeničko-dobojskog kantona.

Pozivaju se sve zainteresirane strane da uzmu učešća u javnoj raspravi i eventualne prijedloge i sugestije dostave pismeno, usmeno, direktno ili putem šalter sale ili putem e-mail stranice Općine u Službu za privredu.

Centralna Javna rasprava održat će se dana 13.01.2015. godine (utorak) u prostorijama Općine Breza – sala Općinskog vijeća sa početkom u 13:30 sati.

Nacrt predmetnog Zakona može se preuzeti na info – pultu šalter sale za pružanje usluga građanima, prostorijama Službe za privredu, web stranici Općine Breza www.opcinabreza.com i na web stranici Zeničko-dobojskog kantona www.zdk.ba .

Javni poziv – preuzeti

Izmjena Zakona o šumama – preuzeti

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu Breza-x.com krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaj biće uklonjen ili ispravljen odmah po eventualnom ustanovljenju istinosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu brezax2012@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal Breza-x.com nema obavezu postupiti po istim.