Javni poziv o izmjeni i dopuni Odluke o javnom redu i miru

1328

Građanima Općine Breza, općinskim vijećnicima i izvršnim tijelima Općine, mjesnim zajednicama, javnim preduzećima, javnim ustanovama, privrednim subjektima, udruženja građana, naučnim i stručnim organizacijama, kulturnim i javnim radnicima i svim drugim zainteresiranim licima sa područja Općine Breza, Služba za privredu oglašava i upucuje,

J A V N I   P O Z I V

za učešće o javnoj raspravi o Nacrtu Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o javnom redu i miru

Zaključkom Općinskog vijeća Breza, br. 01/1-02-842/14 od 29. aprila 2014. godine utvrđen je Nacrt Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o javnom redu i miru. Po utvrđenom Nacrtu Odlike sprovet će se javna rasprava u periodu od 29. arpila do 29. maja 2014. godine.

Pozivaju se sve zainteresirane strane da uzmu učešća u javnoj raspravi i eventualne prijedloge i sugestije dostave pismeno, usmeno, direktno ili putem šalter sale ili putem e-mail stranice Općine u Službu za privredu.

Centralna javna rasprava održat će se dana 2. juna 2014. godine, u prostorijama Općine Breza, sala Općinskog vijeća sa početkom u 14:00 sati.

Nacrt predmetne Odluke može se preuzeti na info – pultu šalter sale za pružanje usluga građanima, prostorijama Službe za privredu i na web stranici Općine Breza www.opcinabreza.com.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu Breza-x.com krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaj biće uklonjen ili ispravljen odmah po eventualnom ustanovljenju istinosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu brezax2012@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal Breza-x.com nema obavezu postupiti po istim.