Fondacija Adriatic osigurala stipendije za mlade u Varešu, Kaknju i Brezi

Svim prijavljenima osigurane stipendije: Veliki uspjeh Fondacije Adriatic u podršci obrazovanju

501

Fondacija Adriatic s ponosom objavljuje da su, zahvaljujući donatorskoj podršci partnera Adriatic Metals, City Transport d.o.o., Termobeton d.o.o., Almy d.o.o. i Mega Tecno d.o.o., sve prijave za stipendije uspješno odobrene. Ovaj uspjeh odražava kontinuiranu posvećenost Fondacije Adriatic obrazovanju i podršci mladima u njihovom akademskom i profesionalnom razvoju.

Svrha i ciljevi Fondacije Adriatic su promicanje obrazovanja, pružanje ravnopravnih obrazovnih mogućnosti i podrška mladima u njihovom profesionalnom usavršavanju. Stipendijski program je ključna inicijativa koja omogućava mladim talentima da ostvare svoje obrazovne i profesionalne ciljeve bez financijskih prepreka.

Uslovi za stipendiranje uključivali su akademsku izvrsnost, potrebu za financijskom podrškom i aktivno učešće u zajednici. Ove godine, prijavio se veliki broj stipendista, od kojih su svi zahvaljujući podršci partnera uspješno odobreni, demonstrirajući opseg i dostupnost programa. Iz Fondacije ponosno ističu da su stipendije dodijeljene studentima i srednjoškolcima iz Vareša, Kaknja i Breze, što pokazuje njihovu posvećenost podršci mladima iz svih sredina.

Kontinuirana podrška obrazovanju je temelj rada Adriatic Fondacije. Od svog osnivanja 2022. godine, Fondacija je podržala impresivan broj stipendista, te se obvezuje na kontinuirano proširenje svojih aktivnosti kako bi uključila i podržala još više mladih talenata u budućnosti.

Svi stipendisti su pozvani da se što prije jave Fondaciji za daljnje upute vezane za potpisivanje ugovora o stipendiji.

Za sve informacije i upite, stipendisti se mogu obratiti na adresu Fondacije u Varešu, Zvijezda bb, putem e-maila na info@adriaticfoundation.ba, ili telefonskim putem na broj +387 62 345 471.

Fondacija Adriatic se zahvaljuje svim donatorima na njihovoj velikodušnoj podršci i raduje se daljnjem doprinosu obrazovanju i razvoju mladih talenata.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu Breza-x.com krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaj biće uklonjen ili ispravljen odmah po eventualnom ustanovljenju istinosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu brezax2012@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal Breza-x.com nema obavezu postupiti po istim.