Takmičari TKD kolektiva Bosna-Rudar na okupljanju reprezentacije BiH

151

Proteklog vikenda od 13. septembra do 15. septembra 2024. u Sarajevu je održano okupljanje juniorske i seniorske U21 Taekwondo reprezentacije Bosne i Hercegovine. Razlog okupljanja su dva velika takmičenja koja će biti održana u narednom periodu, Svjetsko juniorsko prvenstvo u Južnoj Koreji, te Evropsko seniorsko U21 prvenstvo u Sarajevu (BiH).

Ispred taekwondo kolektiva Bosna – Rudar, priliku za nastupe na ovim prestižnim takmičenjima, poziv trenera reprezentacije i taekwondo Saveza BiH, dobili su:

Fahrudin Adilović, Denis Terzić, Nedim Lisak, Dženana Sulejmanović te Amina Hrvat.

Velika zahvalnost taekwondo Savezu Bosne i Hercegovine na plaćenim troškovima zajedničkih priprema, kao i trenerima reprezentacije koji su na najbolji mogući način prenijeli svoje znanje na reprezentativce.

Takmičarske ekipe kolektiva danonoćno rade na poboljšanju svojih performansi, zajedno sa svim trenerima kolektiva napreduju iz dana u dan, te razmišljaju samo o velikim rezultatima.

Vjeruju u dobar, ako ne i najveći rezultat za kolektiv kako na svjetskom juniorskom u Koreji tako i u Sarajevu na evropskom U21 prvenstvu.

TKD kolektiv Bosna-Rudar

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu Breza-x.com krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaj biće uklonjen ili ispravljen odmah po eventualnom ustanovljenju istinosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu brezax2012@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal Breza-x.com nema obavezu postupiti po istim.