Malonogometni noćni turnir “Misoča 2024”

Kahriman: Nastupit će brojne ekipe iz mnogih gradova

356
Foto: ilijas.net
Foto: ilijas.net

Na terenu sportskog centra „Mahir Pušina – Dinko“ u naselju Misoča, općina Ilijaš, i ove godine održat će se tradicionalni dvodnevni noćni malonogometni turnir „Misoča 2024“ koji je izazvao veliku pažnju ljubitelja nogometa iz okruženja.

Nastupit će brojne ekipe iz mnogih mjesta: Ilijaš, Sarajevo, Vogošća, Breza, Olovo, Visoko, Semizovac, Župča, Podlugovi, Misoča, a prisutni ljubitelji nogometa uživat će oba dana turnira.

Više o ovom renomiranom turniru rekao nam je član organizacionog odbora Šerif Kahriman, koji između ostalog ističe sljedeće:

Kao i svake godine do sada zanimanje za nastup na ovom tradicionalnom turniru je veliko. Igraće se pod svjetlošću reflektora 16. i 17. augusta, a krajnji rok za prijave ekipa za učešće je 15. august. Obezbijeđen je izuzetno bogat nagradni fond, ekipa koja osvoji turnir dobija 2.500 KM, drugoplasirani 1.000 KM, trećeplasirani tim 500 KM. Također, specijalni žiri sastavljen od eminentnih sportskih radnika, trenera, sportskih novinara izabrat će najboljeg igrača, golmana i strijelca turnira koji će dobiti po 50 KM.

sportske.ba/Rešad MAMELA

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu Breza-x.com krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaj biće uklonjen ili ispravljen odmah po eventualnom ustanovljenju istinosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu brezax2012@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal Breza-x.com nema obavezu postupiti po istim.