Taekwondo Kolektiv Bosna – Rudar od borilačkih sportova najposjećeniji u Kaknju na manifestaciji „Kakanjski dani 2024“

214
Foto: Kakanjinfo.com
Foto: Kakanjinfo.com

Taekwondo Kolektiv Bosna-Rudar po k'o zna koji put na nivou zadatka, te je organizovao još jedan taekwondo festival u nizu. Domaćin festivala bio je Taekwondo klub Rudar Kakanj.

Atraktivan i raznovrstan program i ovaj put privukao je pažnju mnogih, a po mišljenju mnogih Kakanjaca, ovo je jedan od borilačkih sportova najposjećenijih programa u sklopu manifestacije Kakanjski dani 2024.

U sklopu manifestacije “Kakanjski dani 2024” naši su članovi prezentovali tačke :

– Susret i borbe takmičara timova Bosna – Rudar,
– Takmičenje u skočnim udarcima,
– Takmičenje u razbijanju tvrdih predmeta,
– Druženje i otvoreni trening za sve posjetitelje,
– Face painting,
– Nastup demo tima, TKD Kluba Bosna Visoko,
-Specijalni gost Nedžad Husić, najbolji olimpijac BiH,
– te dodjela nagrada i priznanja.

U raznolikom sadržaju, posjetioci i prolaznici koji su se okupili u velikom broju su mogli uživati u Taekwondo festivalu i taekwondo olimpijskoj vještini. U sjajnoj atmosferi gledaoci i posjetioci su gromoglasnim aplauzom nagradili i podržali našu mladost u izvođenju svojih tačaka programa.

Specijalni gost bio je Nedžad Husić, najbolji i najuspješniji olimpijac Bosne i Hercegovine.

Dodijeljene su zahvalnice od strane našeg kolektiva za JU KSC Kakanj, Općini Kakanj, te zahvalnica Nedžadu Husiću, koji je bio specijalni gost.

Zahvaljujemo se JU KSC Kakanj kao i Općini Kakanj na čelu sa načelnikom g-din Mirnes Bajtarević na ukazanom povjerenju da naš program uvrste na manifestaciju „Kanjski dani 2024“.

Zahvaljujemo se NTV IC Kakanj, Kakanj info portalu, FACE TV, na promociji i podršci gdje su došli da poprate ovu manifestaciju.

Također, Općina Kakanj je domaćinu taekwondo festivala Taekwondo Klub Rudar Kakanj, uručila priznanje za uspješno odrađen posao na ovoj manifestaciji.

Dana 17.08. TKD Club Bosna Breza organizuje festival u Brezi na manifestaciji „Brezanski dani 2024“.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu Breza-x.com krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaj biće uklonjen ili ispravljen odmah po eventualnom ustanovljenju istinosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu brezax2012@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal Breza-x.com nema obavezu postupiti po istim.