Taekwondo klub “Bosna” na državnom prvenstvu u Bijeljini

1164

U nedjelju, 4. maja 2014. godine, u Bijeljini će se održati Taekwondo prvenstvo Bosne i Hercegovine. Na ovom državnom prvenstvu na kome će nastupiti preko 500 takmičara iz brojnih klubova, Kaknja, Brčkog, Mostara, Livna, Bihaća, Banja Luke, Bugojna, Bijeljine, Posušja, Zenice, nastupit će i članovi najtrofejnijeg i najboljeg kluba u BiH  TKD kluba “Bosna” iz Visokog, a bit će takmičari i iz Breze. Trener ove ekipe, nosilac titule, majstor Taekwondoa, crni pojas 4. dan Edin Kajević, o nastupu svojih boraca, kaže:

“Sigurno da će ovo biti pravi spektakl, a na kome će svoje umijeće demonstrirati takmičari iz svih krajeva naše zemlje. Bit će ovo izuzetno kvalitetno prvenstvo, očekuju nas žestoke borbe, ali ja vjerujem u svoje borce i da će se vratiti sa medaljama u svim kategorijama, i u muškoj i u ženskoj konkurenciji. Naš  klub će predstavljati sedamdeset i četiri borca, koji su radili pakleno posljednja dva mjeseca , da bi što spremniji dočekali nastup i borbe. Sigurno da je ovo izazov za svakog borca, jer osvajanjem medalje na prvenstvu stiču se uslovi i za poziv u reprezentaciju naše zemlje, a što je sigurno želja i san svakog sportiste.

Rešad Mamela

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu Breza-x.com krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaj biće uklonjen ili ispravljen odmah po eventualnom ustanovljenju istinosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu brezax2012@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal Breza-x.com nema obavezu postupiti po istim.