Sportski savez Općine Breza objavljuje Javni poziv za dostavu prijedloga za “Izbor sportiste godine općine Breza za 2022”

165

Sportski savez Općine Breza objavljuje Javni poziv za dostavu prijedloga za “Izbor sportiste godine općine Breza za 2022”

Datum i mjesto održavanja manifestacije odredit će se naknadno, a planirano je da se uz prigodan prateći program proglase i nagrade najuspješniji pojedinci i sportski kolektivi Općine Breza.

Kategorije izbora su sljedeće:

1. Najuspješniji sportista senior u muškoj i ženskoj konkurenciji,
2. Najuspješniji sportista junior u muškoj i ženskoj konkurenciji,
3. Najuspješniji sportista kadet u muškoj i ženskoj konkurenciji,
4. Najuspješniji sportista sa invaliditetom, sportska nada, sportski radnik, sportska organizacija, trener.
5. Sportska nada Općine Breza,
6. Sportski radnik Općine Breza,
7. Najuspješnija sportska organizacija (kolektiv),
8. Najuspješniji trener,
9. Pedagog tjelesnog odgoja i sporta Općine Breza,
10. Lice zaslužno za unapređenje sporta ,
11. Sportski događaj u 2022. godini,
12. Specijalna priznanja za zasluge u razvoju sporta van op¢ine Breza,
13. Specijalna priznanja za zasluge u razvoju sporta Općine Breza.

Pozivaju se klubovi i sportska udruženja sa područja Općine Breza, da dostave osnovne podatke o svom klubu, sa posebnim osvrtom na 2022. godinu, te svoje prijedloge po gore navedenim kategorijama.

Potrebno je striktno navesti koji kandidat se predlaže za koju kategoriju te svaki prijedlog posebno obrazložiti, sa podacima o kandidatu, prema zahtjevu Obrasca za kandidovanje.

Napominjemo da se izbor vrši isključivo za uspjehe klubova i pojedinaca u 2022. godini.

Obrazac za kandidovanje se šalje uz Javni poziv.

Svoje prijedloge dostavite lično ili putem pošte u prostorije Udruženja za sport i rekreaciju osoba sa invaliditetom (preko puta policije), najkasnije do petka 10. februara 2023. godine.

Kontakt broj: 061/026-152 ili 061/588-548

Upravni odbor Saveza

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu Breza-x.com krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaj biće uklonjen ili ispravljen odmah po eventualnom ustanovljenju istinosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu brezax2012@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal Breza-x.com nema obavezu postupiti po istim.