Objavljen Javni oglas za prijem lica na stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa

393

Vlada Zeničko-dobojskog kantona započela je realizaciju Programa “Stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa nezaposlenih osoba bez radnog iskustva za potrebe Vlade Zeničko-dobojskog kantona za period 2023-2024. godina“, za čiju provedbu su zaduženi Ministarstvo za rad, socijalnu politiku i izbjeglice Zeničko-dobojskog kantona kao nosilac programa i Regionalna razvojna agencija za regiju Centralna BiH-REZ kao implementator programa.

S tim u vezi, obavještavamo sve zainteresirane osobe sa područja Zeničko-dobojskog kantona bez radnog iskustva, prijavljene na evidenciji JU Služba za zapošljavanje Zeničko-dobojskog katona da je dana 02.06.2023. godine objavljen Javni oglas za prijem lica radi stručnog osposobljavanja za samostalan rad, bez zasnivanja radnog odnosa nezaposlenih osoba bez radnog iskustva za potrebe Vlade Zeničko-dobojskog kantona za period 2023-2024.godina, u trajanju najduže godinu dana.

Javni oglas je objavljen na web stranicama: Vlade Zeničko-dobojskog kantona (www.zdk.ba), JU Služba za zapošljavanje Zeničko-dobojskog kantona (www. zdk-szz.ba) i Regionalne razvojne agencije za regiju Centralna BiH-REZ (www.rez.ba).

Ministarstvo za rad, socijalnu politiku i izbjeglice

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu Breza-x.com krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaj biće uklonjen ili ispravljen odmah po eventualnom ustanovljenju istinosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu brezax2012@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal Breza-x.com nema obavezu postupiti po istim.