Udruženje FUTUREBAG – “Torba za budućnost iz Austrije”

1266

Udruženje FUTUREBAG – Torba za budućnost iz Austrije, u okviru ovogodišnjeg projekta uručivanja školskih paketa za prvačiće u Bosni i Hercegovini obuhvatit će i OŠ “Enver Čolaković” iz Breze kao i priključene područne škole Vijesolići i Vardište.
Svim upisanim prvačićima ove škole, njih 59, će na početku školske godine 2015./16.,  7. septembra 2015. godine biti uručeni paketi koji se sastoje od ergonomske školske torbe, pratećeg pribora (sveske i bojice) i paketa knjiga koji se sastoji od 11 naslova svjetskih dječijih klasika u tzv. Knjigometru, izdavačke kuće Bosanska Riječ.
Dragi roditelji prvačića, nije potrebno izdvajati novac za navedene predmete, jer će djeca biti opremljena vrhunskom opremom po evropskim standardima.

2 3

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu Breza-x.com krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaj biće uklonjen ili ispravljen odmah po eventualnom ustanovljenju istinosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu brezax2012@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal Breza-x.com nema obavezu postupiti po istim.