Javni oglas za imenovanje članova komisije za Budžet i finansije

1087

Na osnovu člana 30. Poslovnika o radu Općinskog vijeća („Sl. glasnik Općine Breza“, broj 3/11 – Prečišćeni tekst), Komisija za izbor, imenovanja i administrativne poslove, na sjednici održanoj 10.02.2015.godine, objavljuje:

Javni oglas za imenovanje članova komisije za Budžet i finansije.

1. U Komisiju za Budžet i finansije mogu se prijaviti diplomirani ekonomisti i  pravnici, te ekonomisti i pravnici koji su stekli diplomu po Bolonjskom procesu obrazovanja, te imaju: najmanje 5 (pet) godine radnog iskustva u struci.

2. Komisije broje po 5 članova. Imenovanje se vrši na period od 4 godine.

3. Naknada  za rad članova stalnih radnih tijela je utvrđena Odlukom Općinskog vijeća  u iznosu od 10,00 KM po 1 satu („Sl. glasnik Općine Breza“: broj 2/02).

4. Oglas je otvoren 10 dana od dana objavljivanja na oglasnoj ploči i web stranici Općine Breza.

5. Prijavu za oglas sa kraćom biografijom, dokazom o stručnoj spremi i radnim iskustvom dostaviti na adresu: OPĆINA BREZA, Stručna služba Općinskog vijeća Breza, sa naznakom: Prijava za oglas, za imenovanje članova u Komisiju za budžet i finansije.

Oglas će biti objavljen na oglasnoj ploči Općine Breza dana 11.02.2015.godine.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu Breza-x.com krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaj biće uklonjen ili ispravljen odmah po eventualnom ustanovljenju istinosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu brezax2012@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal Breza-x.com nema obavezu postupiti po istim.